‘Bij de Tol’ is gebouwd als kerkgebouw en bestaat uit twee zalen. De voormalige kerkzaal uit 1893 is omgebouwd tot een grote zaal van circa 70 m2 die voorzien is van de gemakken zoals een keuken met buffet, achterzaal, vide, etc. waardoor deze geschikt is voor alle soorten bijeenkomsten.

Achter de grote zaal zit een kleine zaal van circa 15m2, de voormalige consistorie. In de huur zit gebruik van beide zalen inbegrepen. Daardoor kan men ook tijdens feesten gescheiden ruimten gebruiken en de kleine zaal als opslag of voorbereidingsruimte gebruiken.

 

De zaal is uitgerust met een keuken met twee koelkasten (incl. vriesvak), professioneel koffiezetapparaat, afwasmachine, 4-pits kookgelegenheid met oven, waterkoker, magnetron, glaswerk, serviesgoed, bestek, schalen, snijplanken, wifi, ed.

Het pand is verder voorzien van meerdere toiletten, waaronder een invalidentoilet. Verder heeft ‘Bij de Tol’ voldoende parkeergelegenheid direct tegenover de ingang. Daardoor is het ook zeer goed bereikbaar en toegankelijk voor minder-validen.

 

 

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2024 Bij de Tol. All Rights Reserved